Kosár megtekintése

Telefon: 06-70 338-0787, 06-30 326-8025

BioBoltos kedveli

A kosarának tartalma:
jelenleg üres

Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet (minden tartalmat elérhet) és vásárolhat.

Ha termékeink vásárlásához kedvet kapott, BioBoltos Éléskamrájából válogathat. Fontosnak tartjuk az "emberi hangot" és közvetlenséget, így bármilyen kérdésével nyugodtan hívjon minket. Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolatfelvétel menüpontban.

A "Miként" menüben megtalálhatóak a házhozszállítás részletes információi, az ÁSZF-ben (Általános Szerződési Feltételekben) pedig minden, a vásárlásra vonatkozó jogi információ rendelkezésre áll.
 
Amennyiben vásárlásának bruttó értéke eléri a 25 000 forintot, a házhoz szállítás költségét magunkra vállaljuk a fizetés módjától függetlenül.

Vásárlását megkezdheti az ÉLÉSKAMRA - Online biobolt menüpont alatt.


A termékek kiválasztása

A termékcsoportokat az Éléskamra bal oldali menüsorában látja. Az egér mozgatásával a fő termékkategórák lenyithatók. A részletes listában találja a termék-alkategóriákat, melyek alapanyaguk, felhasználási módjuk vagy egyéb csoportosítási elvek alapján foglalják magukban a termékeket.

A termékeknél minősítő cimkéket talál. Ez egyrészt utal a termék származására: háztáji, hazai. Másrészt a minősítés kicsit utal a termék minőségére, megjelenési formájára is: natúr, bio.

Az alkategóriák lapjain mozaikszerűen megjelenő termékeknél találhatók az alapvető információk: terméknév, kiszerelés(tömeg stb), ár és egy kis méretű fénykép is segíti a tájékozódást. Alul látható hányadik lapon van, és be tudja állítani, hány termék jelenjen meg egy lapon. Itt egy adott termékre kattintva eljuthat a termék főlapjára, ahol minden szükséges további információt megtalál.


Vásárlás


A megvásárolni kívánt termékeket a listákról, vagy a termékek főlapjáról kosarába gyűjtheti. A terméket úgy teheti a kosarába, hogy a termék képe alatt található “ Kosárba vele” feliratra kattint.

- mikor egy termékre többször kattint, azzal annyi darabot tesz belőle kosarába, ahányszor rákattintott.

Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti az oldal tetején. Ha a ládára/kosárra kattint, belenézhet kosarába.

- itt láthatja a vásárlás értékét  és azt is, még mekkora összegű vásárlás szükséges az ingyenes a szállításhoz.

A "Módosítás"-ra vagy "Vásárlás"-ra kattintva teljesen kinyithatja kosarát: a  "1.Kosár » 2. Számlázási adatok » 3. Rendelés elküldése" oldal jelenik meg.

- itt változtathatja a termékek darabszámát is, folytathatja a böngészést, vagy ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, kattinthat a "Fizetés folytatása" feliratra.

Hasznos! Nyugodtan kattintson bármikor bárhová az oldalon belül (pl. fizetés előtt még olvasgat a weboldalon), a kosár tartalma nem veszik el, nem tűnik el.

A "Fizetés folytatása"-ra kattintva adhatja meg a szállítási címet és ha attól eltér, a számlázási adatokat. Itt tud szállítási/fizetési módot is választani.


Szállítási információk

I. Szállítási Feltételek

A szállítási költség a vásárlót terheli. Ennek összegét a megrendelés során, annak véglegesítése előtt már pontosan megismeri a vásárló. Ezekről a Házhozszállítás menüben is tájékozódhat.


1. Szállítási és fizetési módok

  • Előre fizetés esetén (átutalás)

Előre utalásához a következő adatokra lehet szüksége:

Számlavezető bank: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
Kedvezményezett neve: Bioboltos Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 10402513-50526572-53781002

Közlemény: a vásárló neve

  • Utánvéttel történő fizetés esetén

Utánvéttel történő fizetés esetén az utánvét összegét a futár vagy a csomagátvevőhely veszi át Öntől.

  • Amennyiben valószínűleg 0,5 kg súly alatti terméket/termékeket rendelne, kérem vegye fel vegyünk a kapcsolatot, mert szívesen feladjuk a terméket ajánlott küldeményként is, hogy csomagját a lehető legkevesebb költség terhelje. 


Csomagolási és kezelési költséget nem számítunk fel!

A szállítás a következő esetekben ingyenes:

- a csomag átvételekor az Eladónál: Baja, Cserkész u. 11. (a kosár zárásakor mindegy mit jelöl be, kérem még a megrendelés napján vegye fel velünk a kapcsolatot)

- bruttó 25 000 Ft termékérték fölött, a fizetés módjától függetlenül

 

Utolsó lépések

A "Megrendelés elküldése" gombra kattintással a megrendelést elküldi.

Megrendeléséről visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben egy megerősítő linkre kattintva erősíti meg megrendelési szándékát.

Megrendelését a fizetési és szállítási feltételekkiválasztásakor jelzett időn belül igyekszünk teljesíteni.

Fontos! Ha ezek után jutna eszébe valami fontos, kérjük mihamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon.

Egyebek

Megrendelését leadhatja telefonon is, csak ebben az esetben kérjük hívás előtt tájékozódjon honlapunkon, hogy a félreértések elkerülése érdekében pontos termékadatokat tudjunk felvenni.

Megrendelésének leadásával Ön a BioBoltos Kft. vásárlója lesz és vásárlásáról számláját a csomagban találja majd.

     

Jógázz velünk! INDIAMJOGA.HU

Norvég krémek: legmodernebb segítőtársaink

     

Bejelentkezés | Még nem regisztrált? Tegye meg | Elfelejtett jelszó