Kosár megtekintése

Telefon: 06-70 338-0787, 06-30 326-8025

BioBoltos kedveli

A kosarának tartalma:
jelenleg üres

Természetes megoldások

Kertészmérnöki diplomát szereztem, a gyógynövényeket pedig később fitoterapeutaként igyekeztem az emberek szolgálatába állítani. 2009 óta tanulok a természetes gyógymódokról. Gyógynövénygyógyászati ismereteimet aromaterápiás, virágterápiás és hormonegyensúly-terápiás ismeretekkel bővítettem. Fontosnak tartom egy egységes világszemléleti rendszer megismerését és alkalmazását, ezért tanulmányaimat jógaélettannal és életszemlélettel folytattam, 2014-ben pedig sport-és jógaoktatói képesítést szereztem.

Mindig olyan munkára vágytam, amit igazán szeretek, és amiben önálló lehetek. Fontosak számomra az emberi kapcsolatok, hogy adjak, kapjak, tapasztaljak. Ahogy a test-lélek-szellem is egységet képez, úgy minden általam elvégzett holisztikus kurzus egymást kiegészítve kiváló segítséget és hátteret ad ahhoz, hogy a lehető legtöbbet adhassam.

Oldalamon mindarról böngészhetsz, ami az évek alatt egészéges életmód témában mint érdekesség felgyűlt, a természetes gyógymódokról és az életmódon alapuló betegségmegelőzésről, a webáruház termékei pedig a boltban nem kapható kipróbált termékek. Átnavigálhatsz az Indiamjoga.hu jógás weboldalamra is.

Anyaként és szakemberként nem csak a megszokott természetgyógyász-páciens viszonyban gondolkozom, információinkkal szeretném segíteni, hogy a "hajdani nagymamák" mintájára minél több, családon belül, vagy kisebb közösségekben gyógyítani tudó, tapasztalati tudással rendelkező, teljességben gondolkodó, öngyógyító ember legyen.

Jógaoktatóként és természetes gyógymódokkal foglalkozó emberként is fontosnak tartom a bioenergetikai és ezoterikus ismeretek gyakorlati alkalmazását, az önismeretet. A test jelzéseinek és az érzelmek összefüggéseinek megértetése olyan életmódváltást tehet lehetővé, mellyel akár végleges gyógyulás vagy életmódváltás is elérhető, melyre korábban a kezelt személynek nem nyílt lehetősége.

Vigyük át mindennapjainkba a megszerzett tudásunkat!

Boltos Emőke

     

Jógázz velünk! INDIAMJOGA.HU

Norvég krémek: legmodernebb segítőtársaink

     

Bejelentkezés | Még nem regisztrált? Tegye meg | Elfelejtett jelszó