Kosár megtekintése

Telefon: 06-70 338-0787, 06-30 326-8025

BioBoltos kedveli

A kosarának tartalma:
jelenleg üres

Természetes megoldások

Kertészmérnöki diplomát szereztem, a gyógynövényeket pedig később fitoterapeutaként igyekeztem az emberek szolgálatába állítani. 2009 óta tanulok a természetes gyógymódokról. Gyógynövénygyógyászati ismereteimet aromaterápiás, virágterápiás és hormonegyensúly-terápiás ismeretekkel bővítettem. Fontosnak tartom egy egységes világszemléleti rendszer megismerését és alkalmazását, ezért tanulmányaimat jógapszichológiai kurzussal folytattam, 2014-ben pedig sport-és jógaoktatói képesítést szereztem.

Mindig olyan munkára vágytam, amit igazán szeretek, és amiben önálló lehetek. Fontosak számomra az emberi kapcsolatok, hogy adjak, kapjak, tapasztaljak. Ahogy a test-lélek-szellem is egységet képez, úgy minden általam elvégzett holisztikus kurzus egymást kiegészítve kiváló segítséget és hátteret ad ahhoz, hogy a lehető legtöbbet adhassam.

Oldalunkon az egészség megőrzéséről, táplálkozásról, a gyógyszermentes gyógyítás és az életmódon alapuló betegségmegelőzésről olvashatsz, a webáruház termékeiből pedig már bevált, kipróbált termékekből válogathatsz.

Anyaként és szakemberként nem csak a megszokott természetgyógyász-páciens viszonyban gondolkozom, információinkkal szeretném segíteni, hogy a "hajdani nagymamák" mintájára minél több, családon belül, vagy kisebb közösségekben gyógyítani tudó, tapasztalati tudással rendelkező, teljességben gondolkodó, öngyógyító ember legyen.

Jógaoktatóként és természetgyógyászként is fontosnak tartom a bioenergetikai és ezoterikus ismeretek gyakorlati alkalmazását, az önismeretet. A test jelzéseinek és az érzelmek összefüggéseinek megértetése olyan életmódváltást tehet lehetővé, mellyel akár végleges gyógyulás vagy életmódváltás is elérhető, melyre korábban a kezelt személynek nem nyílt lehetősége.

Vigyük át mindennapjainkba a megszerzett tudásunkat!

Boltos Emőke

Bejelentkezés | Még nem regisztrált? Tegye meg | Elfelejtett jelszó