Kosár megtekintése

Telefon: 06-70 338-0787, 06-30 326-8025

BioBoltos kedveli

A kosarának tartalma:
jelenleg üres

Jógafilozófiai előadások

...vajon honnan és mi végre?

Az emberi testben megnyilvánul a lélek szabad akarata és intelligenciája. Ebben a helyzetben képes saját maga dönteni a cselekedeteiről. Választani tud, hogy milyen értékrend szerint éli az életét. Rendelkezik azzal a képességgel, hogy felelős döntéseket hozzon saját életével kapcsolatban.

Az emberi élet legnagyobb haszna az, hogy emberként a lélek képes tudakozódni az élet célja felől, és megfelelő értelemmel rendelkezik ahhoz, hogy megértse az Istentől származó tudást, és annak megfelelően éljen.

Pótolhatatlan kincse és értéke az emberi életnek, hogyha olyan mester társaságát nyeri el, aki beavatja ebbe a tudományba.

NARADA JÓGA FILOZÓFIA ELŐADÁSOK VETÍTÉSSEL MÁR BAJÁN IS!

Eddigi előadások:

- Tanítás az énen túl

- Karma jóga - szabadulás a karma bilincseitől

- Az elme tanulmányozásának módjai

KÖVETKEZŐ ELŐADÁS: 2015. október 8.

Előadó: Bakos Attila író, filozófus

Képszerkesztés, montázsok, animációk: Dr. Bakos Judit Eszter

"A nyugati pszichológia a 20. század elején jelent meg a tapasztalati tudományok színpadán. Csak miután az anyagi gazdagságra és hatalomra vágyó ember úgymond meghódította a külső anyagi természetet. Ez a kétes értékű diadal azonban nem hozta el az áhított belső békét, s a végső harmóniát, így a modern ember érdeklődése visszafordult lényegi, benső önmaga felé. Újra megkezdődött a belső lény (átman) felfedezése, a cselekvés, a vágy, a jellem és a tudat tanulmányozása. Ám ez az empirikus pszichológia többnyire külső megfigyeléseken alapuló tudomány. Ráadásul többnyire a devianciákat elemzi, vagyis a természettudományokhoz hasonlóan kívülre tekintve próbálja meghatározni a belsőt.

Előadásainkon a jóga ősi és mai mestereinek örökérvényű tanításait ismertetjük a kifinomult ön és életismeretre vágyó keresőknek. A jóga összetett rendszerében átgondoltan, következetesen előrehaladó jelölt egy ponton megérti, hol végződik a pszichológia és hol kezdődik a filozófia. Megtudhatja mi a kapcsolat a fizikai test és finomfizikai elme között."

Bakos Attila fotója: Fény-Gépész Kovács Gábor munkája

     

Jógázz velünk! INDIAMJOGA.HU

Norvég krémek: legmodernebb segítőtársaink

     

Bejelentkezés | Még nem regisztrált? Tegye meg | Elfelejtett jelszó