k; Termékek Online bolt | | Bio- és hazai termékek boltja.
Kosár megtekintése

Telefon: 06-70 338-0787, 06-30 326-8025

BioBoltos kedveli

A kosarának tartalma:
jelenleg üres

MSM krém a fájdalomcsillapító

 • MSM - organikus kénes fájdalomcsillapító krém

  100 ml

  Összetétel: tisztított víz, dimethyl sulfone, kapril trigliverid, poliakrilamid, C13-14 izoparaffin, glycerin, fenoxiethanol, kapril glikol, szorbinsav, mentaolaj, tokoferol acetát (E-vitamin)
  Származási hely: Norvégia

  6 390 Ft

  kosárba vele
  MSM - organikus kénes fájdalomcsillapító krém
 • Leírás (előnyök)

  Az MSM a természet fájdalomcsillapítója, egy szagtalan, vízben oldódó, fehér kristályos szerkezetű anyag, amely felel a sejtek közötti megfelelően rugalmas kötésekért.

  Mivel a testünkben jelen lévő kén kb. fele koncentrálódik testünk izomzatában, a bőrben és a csontokban, az MSM tökéletes szerves kén pótlást jelent szervezetünk számára.

  Az MSM az egyik leghatékonyabb természetes fájdalomcsillapító. Minden típusú és eredetű fájdalomnál hatékony. Klinikai kísérleteknél igazolták, hogy hatékonysága közel megegyezik a nem szteroid alapú fájdalomcsillapítókkal, de nincs negatív mellékhatása. Az MSM-et használók 75%-nál múlt el teljesen a fájdalom vagy rövidebb használat esetén csökkent érdemben. Másik nagyon hasznos tulajdonsága a gyulladáscsökkentés.

  A következő állapotoknál javasoljuk: izom, izület, derék, hát térd, reuma, csonttörés, porckopás, köszvény, izomgörcsök, sportsérülések, menstruációs görcsök, PMS, endometriózis, migrén, fogfájás, izületi gyulladások, autoimmun betegségek, stb.

  Használati utasítás

  A minimum, de már hatékony dózis 750-1500 mg (fél pumpa).

  1 krém kb. 2-3 hónapra elegendő. (1 pumpa = 2.500 -3.000 mg MSM napi használatával)

  Bármely napszakban, akár naponta többször is gyengéden masszírozzon bőrébe egy-egy nyomásnyi krémet kifejezetten oda, ahol szükségét érzi.

  Csak külső használatra!

  Megjegyzés

  A valódi organikus MSM-et fákból vonják ki.

  ElérhetőElérhető

Ajánljuk figyelmébe

     

Jógázz velünk! INDIAMJOGA.HU

Norvég krémek: legmodernebb segítőtársaink

     

Bejelentkezés | Még nem regisztrált? Tegye meg | Elfelejtett jelszó