k; Termékek Online bolt | | Bio- és hazai termékek boltja.
Kosár megtekintése

Telefon: 06-70 338-0787, 06-30 326-8025

BioBoltos kedveli

A kosarának tartalma:
jelenleg üres

Éléskamra

Testápolás, alapanyagok

 • Cassia (Cassia obovata) - színtelen henna

  100 g

  Összetétel: 100% szárított, őrölt cassia (Cassia obovata)
  Származási hely: India
  Minősítés: natur Natúr

  950 Ft

  kosárba vele
  Cassia (Cassia obovata) - színtelen henna
 • Leírás (előnyök)

  A cassia a Cassia obovata növény szárított leveleinek jádezöld színű pora. Illata a friss fűéhez hasonlít. Nevezik szőke vagy színtelen hennának is, mivel a szőke/szőkésbarna és az ősz hajnak aranyos csillogást kölcsönöz, sötétebb hajnál pedig gyönyörű, tartós fényt és tartást érhetünk el vele színező hatás nélkül. Az ajurvédikus szépségápolás kedvelt hajkondícionálója.

  Gyógyhatása már évszázadok óta ismert, gombaölő, antibakteriális, hashajtó, atka írtó, valamint kezelhető vele az ekcéma és psoriasis is.

  Használati utasítás

  Figyelem! Hajat világosítani ezzel sem fogunk tudni!!!

  Ha a szőke vagy ősz hajnak aranyos csillogást szeretnénk kölcsönözni: a cassia port keverjük össze narancs-, vagy citromlével, amíg tejfölsűrűségű pépet nem kapunk. Hagyjuk állni 12 órát, majd kenjük a száraz vagy enyhén nedves hajra. Tekerjünk rá fóliát és egy törülközőt, majd hagyjuk rajta 3 óra hosszat a cassia pépet. Gyönyörűen aranyló végeredményre számíthatunk.

  Sötétebb haj ápolásához: meleg vízzel keverjük tejfölsűrűségűre a cassia port, kenjük a száraz vagy enyhén nedves hajunkra, tekerjük körbe fóliával és egy törülközővel, majd 1-3 óra elteltével mossuk le.

  A cassiát különböző mértékben adhatjuk hennához is, főleg, ha rézvörös vagy rózsaszínes végeredményt szeretnénk.
  \"Eperszőke\" hajszín elérése szőke vagy ősz hajnál: 80% cassia port és 20% hennaport keverjünk össze narancs-, vagy citromlével, míg tejfölsűrűségű pépet nem kapunk. Hagyjuk állni lefedve 12 órát, majd kenjük a száraz, vagy enyhén nedves hajra, tekerjük körbe fóliával és egy törülközővel. 3 óra elteltével mossuk le.

  A cassia erősíti az indigó hatását.

  ElérhetőElérhető

Ajánljuk figyelmébe

Bejelentkezés | Még nem regisztrált? Tegye meg | Elfelejtett jelszó