k; Termékek Online bolt | | Bio- és hazai termékek boltja.
Kosár megtekintése

Telefon: 06-70 338-0787, 06-30 326-8025

BioBoltos kedveli

A kosarának tartalma:
jelenleg üres

Éléskamra

Testápolás, alapanyagok

  • BioBoltos shea vaj - finomítatlan, finoman kenhető

    100 ml

    Összetétel: 100% finomítatlan, tradícionális eljárással készített, fair trade shea vaj (Butyrospermum parkii)
    Származási hely: Ghana
    Minősítés: natur Natúr, haztaji Háztáji

    1 500 Ft

    kosárba vele
    BioBoltos shea vaj - finomítatlan, finoman kenhető
  • Leírás (előnyök)

    A shea vaj "titka", hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére, vitamintartalma pedig szinte tökéletes bőrápolóvá teszi. Összetételéből adódóan a finomítatlan, kezeletlen shea vaj önmagában is bőrápoló hatású, a bőrbe felszívódva hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét.

    A shea vajról bővebben >>

    Fontosabb alkalmazási lehetőségek


        Száraz bőr: A shea vaj gyorsan felszívódik a bőrbe, hosszantartó hidratáló hatású.
        Ekcéma: Az ekcémás bőr tüneteit gyorsan csökkentheti, segíti a bőr újrastruktúrálását.
        Pikkelysömör: Gyorsan és tartósan enyhítheti a psoriasis tüneteit.
        Allergia: Enyhítheti az allergiás reakciókat, bőrproblémákat, nyugtató hatású.
        Napozás: A shea vaj természetes módon 5-6-os fényvédő faktorral rendelkezik, alkalmazható magában vagy házi napozókeverékbe.
        Gyulladás: Gyulladáscsökkentő hatása révén alkalmazható kiütésekre, csípésekre.
        Borotválkozás: Megnyugtatja és ápolja az irritált bőrt.
        Bőrkeményedés: Bőrpuhító hatású, elősegíti a kirepedezett bőr gyógyulását.
        Terhesség: Használatával elkerülhető a terhességi csíkok megjelenése.
        Babaápolás: popsikrémként.
        Égés: Kisebb égési sérülések esetén segíti a bőr regenerálódását.
        Krémkeverés: bármilyen gyógykenőcs alapjaként.

    Használati utasítás

    Kozmetikai alapanyag. KÜLSŐLEG!

    Közvetlen felhasználásra: kis mennyiséget masszírozzunk a bőrbe.

    Kozmetikai alapanyagként: használhatjuk báziskrémként aromaterápiás, apiterápiás, gyógynövényes, napozó stb. készítményekhez. Kiváló zsiradék szappanfőzéshez. Keveréskor jól "tűri" az alkoholt.

    Olvadáspontja 40 celsius fok.

    Megjegyzés

    Annyiféle shea vajat kapni, melyik a jó választás? Összefoglalót is olvashatsz a Segítő információk között.

    ElérhetőElérhető

Ajánljuk figyelmébe

Bejelentkezés | Még nem regisztrált? Tegye meg | Elfelejtett jelszó